John Reinhard

  • Ki Undo

IMG_7292Ki Undo is een plaats waar u terecht kunt om te oefenen in zachtheid om vervolgens vanuit zachtheid kracht te laten ontstaan. Kracht in de vorm van levensenergie en vreugde. Oefenen in het voelen van je lichaam. Het volgen van de natuurlijke vormen van het lichaam in zijn bestaande omgeving.

Ki Undo is gebaseerd op hele oude en authentieke kennis uit het oosten. Het meditatief laten ontstaan van vormen die versneld zouden kunnen worden gebruikt als aanval en verdediging. Ki Undo cultiveert rust en kalmte. Het helpt ook om er te zijn als dat nodig is. Ki Undo cultiveert intuitief handelen en werkt verzachtend bij lichamelijke en geestelijke pijnen.
Ki Undo is niet geschikt voor iedereen. Het veronderstelt dat je de verantwoordelijkheid voor je leven in eigen handen wilt nemen. Niet alleen hier Ja tegen te zeggen maar er ook naar te handelen.

In mijn eigen stilte word ik één met de natuur, daar waar mijn oorsprong ligt, daar waar ik word opgenomen hier in het midden van dit moment van aanwezigheid wordt alles echt en voelt het als een warme deken over mijn koude gedachten.

Bij Zentrum LinZZ verzorg ik de Ki Undo lessen.

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles.

Naar mijn website!