Karin Randolph

  • Gecertificeerd Théos Healing Expert, Coach en Trainer

Meer dan 8 jaar geleden heb ik het roer volledig omgegooid. Van een Baan als manager naar een eigen natuurgeneeskundige praktijk in Blaricum. Daarnaast geef ik workshops van Théos Healing in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Iedereen kan energetisch halen. Hoe je dit ‘doet’ leer ik je graag in een van de workshops. 

Allemaal hebben wij het in ons om te helpen genezen.

                            Werkelijk iedereen kan het!

Er bestaan momenteel veel energetische therapieën, die allemaal net iets anders functioneren, maar bijna allemaal wel met het energetisch veld van het lichaam werken. Théos Healing is opgebouwd op basis van principes en uitgangspunten die ook worden gehanteerd in andere therapieën. Net zoals in de reguliere wetenschap worden ook in de complementaire geneeskunde altijd nieuwe manieren ‘uitgevonden’. Ook hier gaat het steeds om voortschrijdend  inzicht. Het staat nooit stil.

Voor mij is energetisch healen een ‘manier van leven’ geworden. Mensen hebben soms klachten en problemen, waar medisch gezien vaak weinig aan gedaan kan worden. Met Théos Healing activeer en stimuleer ik hun eigen zelfhelend vermogen. Ik fungeer slechts als katalysator, de startkabel om hun motor weer op gang te brengen. Om mensen zo te mogen helpen en mensen dit te mogen leren, geeft mij persoonlijk een heel goed en bevredigend gevoel.

“De therapeut geneest niet, dat doet het eigen lichaam.”

                          Om je dromen waar te maken, moet je wel eerst wakker worden.

Bij Zentrum LinZZ verzorg ik de 2 daagse basismodule en de modules 2 t/m 5 van Théos Healing.

Naar mijn website!