Katja Ivanschütz

  • Kunsttherapie
  • Creativiteits-training
  • Business-Flow Coaching
  • Authentiek schrijven
  • Teambuilding

Ik ben Katja Ivanschütz, geboren en opgegroeid in Linz (wat toevallig!?) in Oostenrijk. In 2005 ben ik voor de liefde naar Roermond verhuisd, ondanks dat ik net een studie holistische kunsttherapie in Wenen aan het volgen was. Na 5 jaar veel reizen heb ik mijn studie dan ook succesvol afgesloten en mij in Nederland verder als creativiteitscoach ontwikkeld.

Omdat ik mijn netwerk in Oostenrijk miste, heb ik in 2015 Kunsttherapie Guru opgericht. Een online-netwerk en website die kunsttherapeuten bij de opbouw van hun eigen praktijk ondersteund. Sindsdien coach ik therapeuten en creatieve ondernemers bij het vinden van hun eigen visie en het omzetten daarvan.

Ik ben een creatieve duizendpoot, hou van goede verhalen (gesprekken, boeken, theater, film, …) en heb altijd creatieve ideeën. Mijn lachen & enthousiasme is besmettelijk, ik weet anderen altijd te inspireren en motiveren. Als echte Oostenrijkse hou ik natuurlijk van lekker -en uitgebreid- koken & eten en gezelligheid.

Bij Zentrum LinZZ voel ik mij dan ook helemaal thuis. Ik kijk er al naar uit om kennis met jou te maken. Mag ik je meenemen op een reis, naar de wereld van je eigen creativiteit?

Servus, Katja

Naar mijn website!