Wat is Regenesis®Therapie

Regenesis [spreek uit als rie-dzjè-ne-sus]  betekent terug naar de oorsprong of opnieuw geboren worden.

Regenesis Therapie is een geneeswijze die op een natuurlijke manier het zelfhelend vermogen versnelt activeert en versterkt. Het werkt vanuit het principe dat elke cel een ‘geheugen’ heeft hoe die cel in perfectie ooit gevormd was. Door gebruik te maken van de Blue Dot Energy, een oerenergie die zich in al onze lichaamscellen bevindt, wordt de energie in je eigen lichaam versterkt. Op energetische wijze wordt hiermee ook het celgeheugen weer geactiveerd en gestimuleerd waardoor de cellen weer naar de oorspronkelijke, gezonde situatie teruggezet worden. Regenesis is enigszins te vergelijken met acupunctuur maar zonder naalden. Er wordt echter niets gemanipuleerd, gekraakt of gedraaid. Het lichaam gaat niet over zijn eigen grenzen heen.

Doordat je eigen energie geactiveerd en gestimuleerd wordt, komt het zelfhelend proces op gang en beïnvloedt het zo iedere cel in je lichaam. Omdat elk lichaamssysteem, zelfs iedere wervel, in verbinding staat met een orgaan en een gedragspatroon, werkt een Regenesis behandeling tot op een heel diep niveau door. Dit werkt zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Je lichaam is weer in staat om de natuurlijke balans aan te nemen waardoor je klachten verdwijnen.

Regenesis is een aanvulling op de reguliere geneeskunde en vervangt deze niet. Omdat het ook de effectiviteit van bestaande behandelingen versterkt kan het prima ingezet worden naast de allopathie maar ook naast andere alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie, acupunctuur, acupressuur, Shiatsu, Reiki, healing, Bach, transformatie of  andere emotionele, spirituele en energetische therapieën.

Regenesis-Touch workshop, nu ook bij LinZZ!

Workshop Regenesis-Touch, energetisch genezen voor jezelf en anderen met de Blue Dot Energy, de krachtigste energie die er bestaat, óók met de bekende Atlas behandeling. Leer in twéé dagen hoe jij jezelf en anderen kunt helpen weer gezond te worden en zonder pijn te leven. Iedereen kan het leren!

Het is LinZZ gelukt om deze bijzondere workshop ook in ons centrum aan te bieden. Regenesis-Touch is de twee daagse workshop gebaseerd op het werk van de beroemde Amerikaanse therapeut Robert Rasmusson. Goed onderbouwd en zeker niet zweverig. Krachtiger dan Quantum-Touch, veel makkelijker dan Touch for Health of Healing Touch.

Leer de beroemde Atlas behandeling.
Alleen deze behandeling al kan vele fysieke en emotionele problemen oplossen zoals hoofdpijn, migraine, nekklachten, rugklachten, hernia, scoliose, vermoeidheid, depressie, fybromyalgie, enzovoorts.

Leer de Blue Dot Energy gebruiken, de krachtigste energie die er bestaat, zonder enige bijwerkingen.

Kijk in onze agenda voor de data en een aanmelding