Ingrid Stoop

AAEAAQAAAAAAAAKPAAAAJDY1MmE1NzE4LTlhMTgtNGJmZS05MTY0LWM0MTQyNDA4M2FmMw

  • Coach MatriXmethode

Mijn nieuwsgierigheid en interesse in mensen zette mij op het spoor van de MatriXmethode. Ik bedacht en ontwikkelde, in 1992, de MatriXmethode en richtte het gelijknamige Instituut op. Mijn eerste cliënt vertelde mij dat zijn ooit onthouden alfabet niet op een rijtje stond, hij deurtjes in zijn hoofd had die niet open gingen. Zijn faalangst voelde als een steen op zijn maag. Ik heb hem zijn eigen oplossingen laten bedenken, het alfabet anders geautomatiseerd, zijn hoofd denkbeeldig geordend en de steen verwijderd. Hij heeft zijn HBO-studie succesvol afgerond.

Als kind bood ik nieuwe kinderen in de klas al een veilige plek, totdat ze zelf verder konden. Deze veiligheid bied ik nu aan de kinderen en volwassenen die mijn praktijk bezoeken. Ik help ze hun kracht en kwaliteiten te benutten om hun eigen oplossingen te vinden, zodat zij daarna zelfstandig verder kunnen gaan.

Het is mijn droom dat de MatriXmethode op alle scholen geïntegreerd zal worden, zodat zo veel mogelijk kinderen op deze manier leren leren.

Naast het coachen geef ik trainingen aan professionals. Om de MatriXmethode voor iedereen bereikbaar te maken, leid ik persoonlijk MatriXcoaches op in Nederland en in het buitenland. Op dit moment wordt de MatriXmethode ook toegepast in Amerika, Duitsland, België, Canada, Kenia en op Curaçao en Bonaire. Mijn missie is: kennis delen. Het wordt zo bereikbaar voor iedereen.

Inmiddels heb ik ruim 3.000 personen gecoacht en er werken, in binnen- en buitenland, meer dan 1.000 mensen met de MatriXmethode. Ik ben opgeleid als NLP-master/trainer. Ik volgde de opleidingen: Orthomoleculaire geneeskunde van Gert Schuitemaker, NEI van Roy Martina, The Work van Byron Katie, Neurosemantiek van Michael Hall. De NLP trainingen heb ik gedaan bij LINN (Peter Dalmeijer en Paul Lenferink).

Bij Zentrum LinZZ verzorg ik de training tot MatriXprofessional.

Naar mijn website!