Over LinZZ

Mijn naam is Connie Salden, geboren en getogen in Roermond.

Na 37 jaar, met veel plezier, in de financiƫle dienstverlening te hebben gewerkt is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Naast mijn baan als assurantie-adviseur volgde ik diverse workshops, trainingen en opleidingen, zoals oa The Work of Byron Katie, EFT (Emotionele Freedom Techniek), MatriXmethode coach, Train de Trainer opleiding Geweldloze communicatie, stiltemeditaties, Wim Hof Methode, de Regenesis Touch enz.
Dit voor mijn persoonlijke ontwikkeling en om steeds meer Geluk, Kracht en Gezondheid in mijn leven te ervaren.

Graag wil ik mijn ervaring en energie nu inzetten voor anderen. En toen centrum De Spiraal vrij kwam was de keus snel gemaakt. Na een grondige verbouwing ben ik dan ook trots om hier te kunnen starten met een nieuwe zaak genaamd: LinZZ

Met dit centrum wil ik graag samen met andere trainers en therapeuten een bijdrage leveren aan persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en innerlijke rust om zo ook anderen Geluk, Kracht en Gezondheid te laten ervaren in het dagelijkse leven.

Er worden bij LinZZ verschillende activiteiten georganiseerd. Waaronder lezingen, workshops en opleidingen. Maar ook massages, meditatie en yoga enz. enz.