Henk Schmitz

Dagelijks mediteren heeft veel voordelen. Je concentratie wordt beter, je kunt beter met stress omgaan, je slaapt beter, je bent energieker en je kan meer genieten.

Gedurende 13 jaar heb ik op diverse locaties in Belgisch en Nederlands Limburg mensen ondersteund bij het vinden van nieuwe wegen om tot meer kwaliteit van leven en werken te komen. Bijna net zo lang heb ik ook wekelijks meditaties verzorgd om vanuit een toestand van diepe rust en ontspanning een minste te ontwikkelen die het verschil maakt tussen blijven worstelen met beperkende overtuigingen en inspirerend leven.

Door deel te nemen aan de wekelijkse dieptemeditatie kom je in een positieve flow die je helpt je doelen te verwezenlijken en jezelf gelukkiger te voelen. Door mijn stem te volgen, je zintuigen open te stellen en jezelf over te geven aan wat zich tijdens het mediteren in jezelf ontvouwt, word je je weer bewust van wat het betekent om volledig in het NU te zijn. De plek waar je kunt opladen, gewaarworden wat er werkelijk toe doet en kunt beleven hoe het ook anders, moeiteloos kan.

Meer weten? http://henkschmitz.nl/Zinspiratie/Meditatiegroep_Roermond.html

Bij Zentrum LinZZ verzorg ik de dieptemeditatie